17 lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre carismaticul Jung Hae In

Jung Hae In a pășit în lumea K-dramei și a furat inimile multor femei. După ce l-a jucat pe Han Woo Tak în drama de succes “While You Were Sleeping”, a câștigat o mulțime de popularitate în întreaga lume. Cu rolul său la fel de fermecător, Seo Joon Hee în ”Pretty Noona Who Buys Me Food”, Jung Hae In își croiește drumul spre succes. Noul său rol principal este în drama ” One Spring Night”, ca Yoo Ji-Ho. Nu e nevoie de mult ca să te îndrăgostești de el, mai ales cu zâmbetul lui drăguț și șarmul băiatului de alături. Doar uită-te:

 

Dacă v-ați îndrăgostit recent de Jung Hae In și nu știți prea multe despre el, aici sunt 17 lucruri care v-ar putea ajuta să-l cunoașteți mai bine. Pregătiți-vă inimile, s-ar putea să vă îndrăgostiți și mai mult de el!

1. Și-a îndeplinit deja serviciul militar

Acum, acesta este un fapt pe care toți fanii lui Jung Hae In probabil îl știau deja, dar este unul important. Nu trebuie să ne îngrijorăm de ziua în care se înrolează în armată sau să trecem prin suferința de a-l aștepta să se întoarcă. Jung Hae In și-a încheiat deja serviciul militar, așa că îl putem vedea mereu.

2. E strănepotul unui faimos gânditor din Joseon

Numele străbunicului său este Jeong Yakyong și a fost un gânditor foarte influent în perioada Joseon. A scris cărți despre filozofie, știință și teorii guvernamentale. Vorbește despre respect!

3. “Pretty Noona Who Buys Me Food” este primul său rol principal

Au trecut aproape cinci ani de când Jung Hae In a debutat în videoclipul lui AOA Black. De atunci, el a fost în multe roluri și poate că și acolo ți-a atras atenția, dar primul său rol important într-o dramă a fost în “The Three Musketeers” alături de Lee Jin Wook și Jung Yong Hwa.

De asemenea, el a făcut un scurt cameo în “Reply 1988”. Îți amintești, nu?

În același an, Jung Hae In a fost distribuit în drama “Yeah, That’s How It is”, unde a câștigat premiul New Star la Premiile SBA Drama 2016.

Și apoi a apărut în drama”Goblin”, unde Jung Hae In unde a fost prima iubire a lui Kim Go Eun, Tae Hee oppa.

De la” Goblin”, Jung Hae In a devenit o senzație peste noapte când a fost distribuit alături de Lee Jong Suk și Suzy în drama SBS “While You Were Sleeping” ca irezistibilul Han Woo Tak.

A parcurs un drum atât de lung și nu am putea fi mai mândri!

 

4. Jung Hae In a fost în top pe “Naver” nu o dată, ci de mai multe ori!

Asta este o mare onoare în Coreea, deoarece este foarte dificil să se facă ca fiind cel mai căutat subiect online. Asta dovedește popularitatea sa în creștere. Numele lui a apărut prima dată când era în drama, “While You Were Sleeping”.

Un alt moment a fost ziua după ce  “Pretty Noona Who Buys Me Food” a difuzat primele două episoade, care a fost, de asemenea, ziua lui de naștere (1 aprilie).

5. El poate cânta

Deși nu e cel mai încrezător când vine vorba de cântat, a luat parte la musicaluri când a studiat la universitate. Deci, știe să cânte!

6. Nu-i plac replicile siropoase pentru că-l fac să se rușineze, dar e foarte bun la aegyo

Dovada:

7. Porecla lui este “Milk Man”

Coreea l-a numit “Milk Man”, ceea ce înseamnă că el are gene superioare și că ele sunt peste persoanele obișnuite. Îi place porecla asta.

8. Îi place să schieze

El a menționat în câteva interviuri că este destul de activ și îi place să schieze. Fanii săi spun că fața lui este romantică, iar corpul său este acțiune. Cel mai bun din ambele lumi!

9. Îi este greu să se uite în ochii colegei sale

La conferința de presă “Pretty Noona Who Buys Me Food”, Jung Hae In a spus că este dificil pentru el să se uite în ochii colegei sale, Son Ye Jin, pentru că e foarte drăguță. Nu se poate uita în ochii ei fără să zâmbească sau să se uite în altă parte. CE DRĂGUȚ !

10. Hobby-ul lui e să meargă pe bicicletă

De câte ori vremea e frumoasă, încearcă să meargă cu bicicleta cât de des poate.

11. Are centura neagră în taekwondo

El a dezvăluit că abilitățile sale taekwondo l-au ajutat să facă o mulțime de scene de acțiune în rolurile sale istorice anterioare.

Serios, ce nu poate face acest om ?!

12. Iubește berea

Este cunoscut că este destul de bun în a-și economisi banii, așa cum a menționat într-un interviu. Dar singurul lucru pe care-l spune că probabil își cheltuiește banii este berea.

13. E un obsedat de curățenie și un bucătar bun

Îi place să se organizeze și îi place să-și curețe casa. De asemenea, el a spus că e priceput când vine vorba de gătit! Întrebat care este specialitatea lui, a spus că iubește mâncarea coreeană și că este bun în a face jjigaes (supe).

Soțul ideal, nu?

14. Jung Hae In este un introvertit

Într-un interviu, Jung Hae In a declarat că slăbiciunea lui este că e prea introvertit. Dar a menționat că punctele sale forte ar fi că este cinstit și demn de încredere – pe care le putem accepta în totalitate.

15. Culoarea lui preferată e negrul

Și acest lucru nu ar putea fi important pentru unii dintre voi, dar pentru noi fanii lui Jung Hae In, este o informație valoroasă.

16. A rămas bun prieten cu colegii săi din “While You Were Sleeping”

Nu e un secret că s-a petrecut o relație intensă în timpul filmărilor “While You Were Sleeping” cu Lee Jong Suk și Shin Jae ha. Toți trei au plecat într-o excursie împreună!

Într-un interviu, când a fost întrebat dacă ar putea aduce o persoană pe o insulă pustie cu el, a spus Lee Jong Suk!

17. Are un frate mai mic

A spus că e foarte apropiat de fratele său, care e cu șapte ani mai mic decât el. Deși e mult mai mic, sunt foarte deschiși unul cu celălalt și sunt destul de confortabili pentru a-și împărtăși problemele.

Ție cât de mult îți place Jung Hae In?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *