Close Range Love / O relație de scurtă distanță [2014] J-film

Film: Close Range Love
Țară: Japonia
Data lansării: 11 Octombrie 2014
Durată: 1 oră. 58 min
Evaluare conținut: 15 + – Adolescenți de 15 ani sau mai mari

REZUMAT

Close Range Love este un film romance japonez din 2014 regizat de Naoto Kumazawa și o adaptare a seriei de manga cu același nume.


 O elevă inteligentă de liceu se îndrăgostește de profesorul ei de engleză după ce primește lecţii în particular de la el.

Kururugi Yuni (Nana Komatsu) este o minune a liceului care are o perioadă dificilă de exprimare. Și în timp ce are note de top la toate materiile ei, nu se descurcă atât de bine la limba engleză, așa că profesorul ei de engleză, Haruka Sakurai (Tomohisa Yamashita) îi dă lecții private temporare de engleză.
Dar când tutorele lui Yuni, care este și profesorul de matematică al școlii, Kazuma Akechi (Arai Hirofumi), observă diferențele în comportamentul lui Yuni, el decide să pună capăt meditației.
Cu încurajarea singurei sale prietene, Nanami Kikuko (Mizuki Yamamoto), Yuni își dă seama că s-a îndrăgostit de profesorul ei, Sakurai, care, de asemenea, se întâmplă să fie admirat de fiecare fată din școală. De fiecare dată când Yuni are șansa de a-și exprima  ce simte față de Sakurai, nu este capabilă să facă acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *