Crash Landing on You / Aterizare Forțată în Brațele Tale (2019/2020)

  • Drama: Crash Landing on You
  • Țară: Coreea de Sud
  • Episoade: 16
  • Data: Dec 14, 2019 – Feb 16, 2020
  • Durată: 1 hr. 25 min

REZUMAT

Crash Landing on You este un serial de televiziune din Coreea de Sud, din anul 2019 produs de postul tvN, regizat de Lee Jeong-hyo în rolurile principale cu Hyun Bin, Son Ye-jin, Kim Jung-hyun, și Seo Ji-hye.

În urma unei peripeții cu parapanta, o moștenitoare din Coreea de Sud aterizează în Coreea de Nord și în viața unui ofițer de armată care decide să o ajute să se ascundă.

 

Un căpitan competent, dar emoțional rezervat, al Companiei Cinci din Armata Populară Coreeană, care este staționat în zona demilitarizată.

O chaebol sud-coreeană moștenitoare a Grupului Queen.  Este copilul nelegitim al tatălui ei a cărui mamă biologică a murit după ce a născut-o.

Un escroc sud-coreean inteligent, fermecător, dar sărac, cu cetățenie britanică. După ce tatăl său a fost înșelat de tatăl lui Se-ri, ceea ce a dus la falimentul familiei sale, el s-a împrietenit cu fratele lui Se-Ri, Se-hyung, pentru a delapida compania familiei Yoon. 

O moștenitoare a unui magazin nord-coreean și violoncelist aspirant, care este, de asemenea, logodnica lui Ri Jeong-hyeok, printr-o căsătorie aranjată de părinții lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *