Fall in love / Dragoste la prima vedere (2021)

  • DRAMĂ:  Fall In Love
  • TARĂ : China
  • EPISOADE: 36
  • DATA LANSĂRII:  Nov 9, 2021 – Dec 8, 2021
  • DURATĂ: 45 min
Evan Lin in Fall In Love Chinese Drama (2021)
Evan Lin
Xu Guang Yao
Chen Xin Yu in Fall In Love Chinese Drama (2021)
Chen Xin Yu
Gu Yue Shuang

 

REZUMAT

Pentru Mu Wan Qing (Zhang Jing Yi), anul 1926 va fi mereu amintit ca fiind anul care i-a schimbat viața pentru totdeauna. După moartea mamei sale, Wang Qing a înțeles că a sosit în sfârșit momentul să se întoarcă în China. Aducând acasă cenușa mamei sale pentru a fi înmormântată, Wan Qing s-a întors în țara natală, fără să știe ce avea să o aștepte odată ajunsă acolo.

Crescută fără tată, Wan Qing s-a întors în China hotărâtă să se reîntâlnească cu bărbatul de care abia își mai amintea, în speranța că, în acest fel, ar putea descoperi adevăratul motiv pentru care părinții ei s-au despărțit cu atâția ani în urmă. Dar chiar mai apăsătoare decât misterul din jurul despărțirii părinților ei era povestea nespusă a modului în care frații, pe care nu i-a cunoscut niciodată cu adevărat, și-au pierdut viața. Pe măsură ce Wan Qing începe să descopere secretele trecutului, ea constată că drumul ei se intersectează adesea cu cel al lui Tan Xuan Lin (Chen Xing Xu) și Xu Guang Yao (Evan Lin).Unul dintre ei este proaspăt numit lider al trupelor insurgente, iar celălalt este fiul unui puternic comandant militar. Aceștia se află în tabere opuse ale tulburărilor din Shanghai, dar fiecare dintre ei o place pe Wan Qing și sunt de acord să-și folosească puterea și influența pentru a o ajuta în misiunea ei. Pe măsură ce fac acest lucru, cei trei încep să dezvolte o prietenie puternică și de durată; o prietenie care, în curând, este pusă la grea încercare.

Săpând mai adânc în trecut, cei trei prieteni descoperă curând că povestea familiei lui Wan Qing este mult mai complicată decât și-ar fi putut imagina vreodată. Lucrând pentru a dezlega misterele trecutului, Wan Qing descoperă că inima ei o conduce pe un drum neașteptat. Oare călătoria ei îi va aduce răspunsurile pe care le caută sau va descoperi că ceea ce a căutat cel mai mult a fost alături de ea tot timpul?

O poveste despre familie, prietenie și fidelitate, “Fall in Love” este o dramă romantică istorică din 2021 regizată de Lin Jian Long și Chen Guo Hua.

Traducerea MARIA
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *