So Yejin le mulțumește fanilor pentru sărbătorirea primei ei zile de naștere după ce a confirmat relația cu Hyun Bin

Pe 14 ianuarie, Son Yejin a împărtășit fotografii cu cadouri de la fanii cu ocazia zilei sale de naștere. Son Yejin își sărbătorește ziua de naștere pe 11 ianuarie. Anul acesta, sărbătoarea zilei de naștere a fost mai specială, deoarece marchează și cea de-a 20-a aniversare a debutului și prima ei zi de naștere de când a confirmat relația cu actorul Hyun Bin.

Sursa imaginii: Instagram ‘@yejihand’

Son Yejin și-a exprimat recunoștința postând: „Este prima dată când primesc atât de multe … Atât de multe torturi cu flori și cadouri de ziua mea. Ah … Acest lucru este foarte extraordinar și emoționant. Și am primit de asemenea felicitări  pentru sărbătoarea mea de 20 de ani de la debut.
Așa că m-am gândit că am petrecut 20 de ani foarte valoroși.”

Sursa imaginii: Instagram ‘@yejihand’

Actrița a continuat:Pot fi mândră de mine și pot simți că sunt o persoană foarte norocoasă. Voi m-ați făcut să mă simt așa. Pot să încep anul cu căldura și susținerea voastră, așa că sunt foarte încântată și copleșită. Cum pot împărtăși inima mea recunoscătoare cu voi… Sper că anul acesta va fi mai bun pentru toată lumea.”

Sursa imaginii: tvN

Pe 1 ianuarie, Son Yejin a confirmat că se întâlnește cu Hyun Bin după ce fotografiile lor  au fost lansate de Dispatch. Cei doi au lucrat împreună pentru filmul „Negotiation” și drama „Crash Landing on You”. Au primit multă dragoste de la fanii din întreaga lume pentru marea lor chimie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *